Digitron  d. o. o.   za  proizvodnju  i  promet  elektroničkih  aparata  i  uređaja

  

Početna str.

Proizvodi

Prospekti

Cjenici

 Kontakt

 

AMBRALIGHT

LED RASVJETA ZA OPTIMALAN RAST BILJAKA

 

 

 

 

Digitron d.o.o. ima u ponudi novi proizvod u domeni LED rasvjete, koji je projektiran tako da pruži optimalnu jačinu rasvjete i spektar svjetla koji pospješuje rast biljaka, kako u kućnoj tako i u profesionalnoj uporabi.

 

Ovisno o sorti i razvojnoj fazi biljke, ova vrsta rasvjete prilagođena biljci, pružiti će najbolju potporu fotosintezi.

 

Fotosinteza je proces u kojem se svjetlosna energija pretvara u kemijsku u organskim molekulama organizama koji u svojim stanicama imaju klorofil. Proces fotosinteze se pokreće svjetlosnom energijom te troši vodu i ugljični dioksid, proizvodeći složene ugljikove spojeve, ugljikohidrate.

 

U prirodnom okruženju izvor svjetlosne energije je sunce koje isijava širok spektar svjetla. Međutim, u puno ambijenata, bilo da se radi o kućnom ili profesionalnom uzgoju, biljke su izložene umjetnom svjetlu koje je prilagođeno čovjeku i nije pogodno za rast biljaka.

 

Ambralight je sustav umjetne rasvjete čiji je svjetlosni spektar prilagođen rastu biljaka.

 

Da bi se postigli optimalni uvjeti rasta biljaka, koji su različiti za različite biljne kulture te njihove faze rasta, potrebno je ispravno projektirati rasvjetu, ispravno je ugraditi, te ispravno podesiti režim rada

 

Digitron d.o.o. u suradnji sa renomiranim specijaliziranim poduzećima u toj domeni, može ponuditi kompletnu uslugu savjetovanja, projektiranja, instalacije, podešavanja te održavanja takvih sustava, vodeći računa o Vašem ciljanom proizvodu.

 

KONTAKTIRAJTE NAS S POVJERENJEM!

 

 

 

 

 

 

 

Početna str.

Proizvodi

Prospekti

Cjenici

 Kontakt