Digitron  d. o. o.   za  proizvodnju  i  promet  elektroničkih  aparata  i  uređaja

  

Početna str.

Proizvodi

Prospekti

Cjenici

 Kontakt

 

LED rasvjeta

DIGITRON D.O.O.

poduzeće koje je obilježilo povijest elektronike

Digitron d.o.o.  specijalizirano poduzeće za  proizvodnju  i  promet  elektroničkih  aparata  i  uređaja još davne 1971. iznenadilo je tržište i obilježio povijest proizvevši prvi džepni kalkulator u Europi.

U vrlo kratkom roku postao je lider u regiji te na tržište lansirao niz proizvoda (stolne kalkulatore, električne registar-blagajne, teleprintere, detektore za eksplozive, mikroprocesore, nove digitalne vage, profesionalne mobilne radio-komunikacijske uređaje, PC komponente...).

Digitron, također i danas, dokazuje da je vizionarski nastrojen te je tako među prvima  u doba prije „fiskalizacije“ plasirao fiskalne kase na naše tržište, kad se još nije znalo o čemu se točno radi i kad zakon o fiskalizaciji još nije bio u potpunosti predstavljen javnosti.

LED RASVJETA

Nedavno je poduzeće Digitron odlučilo osvojiti tržište izuzetno širokim, kvalitetnim i povoljnim asortimanom LED RASVJETE kakvog je vrlo teško pronaći na području Hrvatske i šire.

Naime, radi se o rasvjeti za kućanstva, apartmane, proizvodne hale, urede, ugostiteljske objekte, lokale, parkove i ulice. Asortiman uključuje stotine artikala – od žarulje do stupova javne rasvjete, a posebno zanimljiva je i dekorativna rasvjeta.

 

LED RASVJETA je sve popularnija iz razloga što u odnosu na običnu rasvjetu:

-        drastično smanjuje potrošnju električne energije (do 6 puta)

Obična rasvjeta većinu električne energije pretvara u toplinu dok LED rasvjeta skoro svu energiju pretvara u svijetlo.

-        stvara jaču i bolju svjetlost

-        ima dulji vijek trajanja

-        ima manje troškove održavanja

-        ekološki je mnogo prihvatljivija

ZAŠTO LED RASVJETA DIGITRON?

(Ako si uštedi sklon - LED RASVJETA DIGITRON)

Postoji mnogo proizvođača i distributera LED RASVJETE, no gotovo je nemoguće pronaći nekoga tko nudi tako široki asortiman po izuzetno povoljnim cijenama, koji ima iza sebe 44 godine iskustva na području elektroničkih aparata i uređaja te koji pruža kompletnu podršku po pitanju ugradnje, servisiranja i savjetovanja.

ŠTO ČEKATE?

Neka Vaš dom, poduzeće, gradske ulice... postanu štedljiviji i osvjetljeniji. Nemojte i dalje bacati novac za rastrošnu rasvjetu. Iskoristite priliku i što prije nazovite poduzeće Digitron kako biste odmah započeli s uštedama.

 

POSTANI DISTRIBUTER LED RASVJETE DIGITRON

Zbog velikog interesa od strane kupaca, Digitron traži distributere u raznim gradovima diljem Hrvatske radi prodaje LED RASVJETE DIGITRON. Distributerima će se osigurati sva potrebna edukacija, logistika, savjetovanje i ostala podrška sukladno potrebama i dogovoru.

OSTALI PROIZVODI

Osim LED RASVJETE u poduzeću Digitron možete kupiti i:

-        vage

-        klima uređaje i odvlaživače zraka

-        fiskalne kase

-        peći i kotlove na pelete

USLUGE

Digitron d.o.o. pruža i usluge montaže i servisiranja gore navedenih proizvoda te ostalih elektroničkih aparata i uređaja.

KONTAKT

Dodatna pitanja i informacije:

-   nazovite tel. broj 052 702 800, radnim danom od 8 do 15 sati,

-   pošaljite nam upit na digitron@digitron.hr ili prodaja@digitron.hr,

-   posjetite nas na adresi Digitronska 33, 52460 Buje

 

Početna str.

Proizvodi

Prospekti

Cjenici

 Kontakt