Digitron Buje

Digitron d.o.o. Buje - 50 godina sa vama!
Poduzeće za proizvodnju i promet elektroničkih aparata i uređaja

Ovlašteni servis Državnog zavoda za mjeriteljstvo Ovlašteni servis Državnog zavoda za mjeriteljstvo - Digitron Buje

PELET PEĆI - REZERVNI DIJELOVI

Digitron d.o.o. Buje - rezervni djelovi za pelet peći

Cijene su informativne i zadržavamo pravo usklađivanja cijena.

Za sve peći u ponudi, Digitron osigurava rezervne dijelove i servis za sve vodeće proizvođače pelet peći.

Popis i cijene rezervnih dijelova možete pronaći u cjeniku rezervnih dijelova, pošaljite upit ili nazovite.

Cjenik peći na pelet
Cjenik ugradnje i dijelova

Digitron ponuda pelet peći - po vrsti

PEĆI ZA GRIJANJE ZRAKA s metalnom oblogom

Peći visoke učinkovitosti do 92,7% za veliku uštedu goriva. Čist i funkcionalan dizajn se uklapa u svaki ambijent. Stranice i kutovi su pokriveni oblogom od nehrđajućeg čelika i lakirani u jednu od tri boje: crvenu, bijelu ili modernu crnu s pjegama. I ove peći imaju jedan detalj od keramike: ploča zaobljenog ruba s gornje strane koja ostavlja ugodan dojam. Ručka na uvlačenje zadovoljava najviše sigurnosne zahtjeve.

PEĆI ZA GRIJANJE ZRAKA s keramičkom oblogom

Peći visoke učinkovitosti do 92,7% za veliku uštedu goriva. TEPOR je ovdje povezao tradicionalnu venecijansku keramiku s modernim pećima na pelete. Stranice su potpuno pokrivene pločama od Majolika keramike sa staklastim odsjajem na zaobljenim kutovima. Za razliku od čelika, keramika je u stanju zadržati toplinu i dugo nakon što se peć ugasi. Ove peći izgledaju tradicionalno i pogodne su za primjenu u rustikalnim ambijentima.

PEĆI ZA GRIJANJE ZRAKA - KANALNE

Ove peći uz grijanje okoline imaju i prednost zagrijavanja više soba i to na različitim etažama putem kanala za topli zrak. Korisnik može izabrati samo grijanje okoline ili okoline i kanalom povezanih prostorija. Za ispuh toplog zraka u kanale služi snažan ventilator s 5 brzina, koji može postići statički pritisak od 280 Pascala što je dovoljno za transport toplog zraka na potrebnu udaljenost.

PEĆI NA TOPLI ZRAK - KANALNE USKE

Zahvaljujući unutarnjoj konstrukciji u obliku slova „T“ i vertikalnim kanalima ove peći se smještaju u ravnini s zidom i zauzimaju manju površinu. Osim okoline mogu grijati i susjednu sobu kao i sobu na slijedećem katu. Pomoću ručne komande korisnik može usmjeravati ispuh toplog zraka naprijed ili straga u kanal. Nizak profil ovih peći ne utječe na kapacitet spremnika paleta.

UGRADBENE KAMINSKE PEĆI

Zahvaljujući njihovom kockastom obliku predviđenom za ugradnju ili obzidavanje, izmjenjivač topline je smješten iznad komore za izgaranje gdje struji vrući zrak. On se sastoji od snopa 16 cijevi radi optimalnog prijenos na topli zrak koji se s predenje strane usmjerava u okolinu. S prednje strane je smještena i ladica za punjenje peletima, opremljena posebnim umetkom za lako ubacivanje peleta.Upravljačke jedinica s funkcijom dnevnog i tjednog tajmera za programirano grijanje se smješta u poseban zidni nosač od kovanog željeza koji se isporučuje uz svaku peć.

PEĆI ZA ETAŽNO GRIJANJE S TOPLOM VODOM

Ove su peći namijenjene grijanju cijele kuće. One zagrijavaju okolni zrak kao i vodu za radijatore ili podno grijanje. Mogu biti jedini izvor topline u kući, ne zahtijevaju posebnu prostoriju već se mogu smjestiti i u dnevni boravak. Peći se povezuju u sistem etažnog grijanja pomoću dvije cijevi na stražnjoj strani. Postoji kit za ugradnju grijača sanitarne tople vode. Izvan sezone grijanja je moguća kombinacija s plinskim bojlerom. Ugrađen je programator za dnevni i tjedni raspored grijanja.

OBLOGA ČELIK

Sve Tepor peći imaju posudu za izgaranje od lijevanog željeza koja djeluje kao termički upravljač i osigurava ispuštanje topline bez rasipanja. Forma posude je studiozno odabrana radi savršenog izgaranja peleta a time i radi zaštite stakla od plamena i smanjenja mrlja od čadi. U peći je ugrađena je pumpa za vodu i ekspanzijska posuda.

OBLOGA KERAMIKA

Odličan postotak iskorištenja goriva kod peletnih peći postiže se povećanom površine izmjenjivača topline izrađenog od 16 cijevi smještenih uzduž stražnjeg dijela peći gdje struji vrući zrak iz komore za izgaranje.

KOMPAKTNE PEĆI (KOTLOVI) na pelete / na razna goriva

Termo kotlovi TEPOR se zbog svojih kompaktnih dimenzija mogu smjestiti u manji prigodnom prostor npr. ispod stubišta. Oni, kao i uobičajeni kotlovi, imaju dispej za jednostavan i intuitivan prikaz svih faza i automatskog rada u odnosu na zadane temperaturu i ujedno i programator s daljinskim paljenjem i gašenjem za dnevni i tjedni raspored grijanja. Kompaktni kotlovi TEPOR su projektirani za maksimalnu efikasnost uz veliku autonomiju rada od 57 sati i spremnikom goriva od 120 litara .

Peći s više vrsta goriva TEPOR su u stanju sagorjeti bilo koju vrstu peleta. Kad se koristi alternativno gorivo pomiješanih s peletima, oni također garantiraju punu iskoristivost goriva uz jednostavno korištenje. Naglašena je njihova velika autonomija rada zahvaljujući kapacitetu spremnika 264 kg. Korištenje je jednostavno i intuitivno a razina buke je svedena na minimum.